Het woonlandschap van West-Friesland is gevarieerder dan je denkt. Daar is ons aanbod ook naar opgesteld. Kun je niet kiezen? Geen probleem! Wij kunnen je helpen bij de aankoop van je droomhuis. MooiHuys is de gespecialiseerde aankoopmakelaar in de regio Hoorn, Zwaag, Grootebroek, Bovenkarspel, Hoogkarspel, Abbekerk, Wieringerwerf, Slootdorp, Venhuizen, Wijdenes, Avenhorn, Spierdijk en Oostwoud.

Met het in de arm nemen van een deskundige aankoopmakelaar bij het zoeken van een huis weet je vrijwel zeker dat de aankoop zal slagen. Waarom? Om de simpele reden dat de meeste verkopers het hele proces overlaten aan een eigen makelaar.

Deze verkoopmakelaar onderhandelt liever met een vakcollega dan met een particuliere koper. Allebei de makelaars weten dan dat de transactie professioneel gaat verlopen, zonder ‘ruis op de lijn’ en zonder ‘verrassingen’ gedurende het hele traject.

Wanneer je een huis wilt kopen – of je nu starter bent of doorstromer – is dat in de meeste gevallen geen dagelijkse bezigheid voor je. Er komen veel vragen op je af die, al voor de echte zoektocht begint, beantwoord moeten worden:

  • Wat zijn precies je woonwensen?
  • Wat zijn je hypotheekmogelijkheden en wat is je gewenste woonlast?
  • Heb je al een koopwoning, hoe zorg je er dan voor dat je nieuwe droomhuis niet aan je neus voorbij gaat?
  • En welke stappen moet je nemen als je dat droomhuis eenmaal gevonden hebt?

Wij helpen je graag om alles in kaart te brengen en het hele aankoopproces van je huis soepel te laten verlopen.
Voor jou staat een heel team deskundigen klaar: de makelaar, de financieel adviseur en de bouwkundige bijvoorbeeld.