Huis verkopen in de regio Alkmaar?

Je huis verkopen in Alkmaar

 

Je huis verkopen in Alkmaar en omstreken doe je met “De Plus” van MooiHuys NVM Makelaars. Wij hebben jarenlange ervaring met de verkoop van woningen in de regio. Het team van MooiHuys is continue op zoek naar innovatieve marketingideeën om jouw huis echt onder de aandacht te brengen. Samen met een zeer persoonlijke werkwijze onderscheiden wij ons daarmee op de woningmarkt. Je huis verkopen in Alkmaar een succes maken?

Voor iedere verkoopopdracht wordt gezorgd voor de meest aantrekkelijke presentatie, de hoogste positie op onder meer Funda en de beste verkoopstrategie. Juist door deze aanpak bereiken wij meer serieuze kopers en is de kans op een goede verkoopprijs groter. Alles wordt vooraf goed overlegd zodat je precies weet wat er gebeurt: duidelijkheid en betrokkenheid bij iedere opdracht is voor ons een vanzelfsprekendheid.

Makelen is onze passie, het zit in ons DNA!

7 dagen in de week werken wij aan jouw belangrijke wens: ervoor zorgen dat je huis op de beste wijze verkocht wordt.

 

Geef mij 7 redenen waarom ik MooiHuys zou inschakelen voor de verkoop van mijn huis…

 


1. Van Stap Naar Pats!©,
Van kennismaking tot verkoop van je woning, helder in kaart gebracht.

Logo_VSNP_bijgesneden

Wij geloven dat integriteit en oprechtheid de basis vormen voor een succesvolle samenwerking met onze opdrachtgevers. Wij vinden het daarom belangrijk om transparant te zijn in ons handelen en nemen onze verantwoordelijkheden daarbij zeer serieus. Voor iedere woning maken wij daarom een stappenplan, prestatiegericht als wij zijn genoemd “Van Stap Naar Pats!”, waarin je stapsgewijs kunt zien wat wij voor je ondernemen om tot de beste deal te komen.

Bij MooiHuys ben je geen (huis-)nummer. Iedere verkoop start daarom met dit op maat gemaakte plan dat wij graag persoonlijk uiteenzetten. Gewoon bij je thuis op een tijdstip dat het jou het beste uitkomt.


2. Kopers, kopers, kopers.
MooiHuys richt alle marketingactiviteiten maar op één doel: het aantrekken van zoveel mogelijk potentiële kopers. De heldere aanpak, persoonlijke betrokkenheid en opvallende verkooplanceringen zorgen er voor dat kopers zich graag bij ons melden. Door gebruik te maken van vergaande automatisering en koppelingen wordt je huis bovendien onder de aandacht gebracht van heel veel kopers in ons brede netwerk van NVM-kantoren.


3. Nauwkeurige taxatie van de verkoopwaarde
Het grote aantal waardeanalyses dat wij maandelijks uitvoeren, geeft ons veel inzicht in de ontwikkeling van verkoopprijzen in jouw woonomgeving. Bij deze analyses maken wij bovendien gebruik van uitgebreide archief- en marktgegevens en worden alle waardebeïnvloedende aspecten in het oordeel meegeteld. Wij laten je uitgebreid zien waarop ons waardeoordeel gebaseerd is.


4. Bereikbaarheid
Kopers en verkopers profiteren van de goede telefonische bereikbaarheid van onze makelaars. De makelaars maken voor iedere woning tevens een teamapp aan zodat je 24/7 je vragen en opmerkingen kwijt kunt. De telefoonlijnen van ons kantoor zijn 5 dagen per week van 9:00 tot 17:30 uur geopend en afspraken voor bezichtigingen worden van maandag tot en met zaterdag uitgevoerd. Een groot voordeel voor mensen die graag buiten de gebruikelijke kantoortijden informatie willen of een huis willen bekijken.


5. Professionele presentatie

koopversneller transparant

Een perfecte presentatie en planmatige voorbereiding voor de verkoop zijn essentieel om het maximale resultaat te behalen. Onze in huis ontwikkelde Koopversneller-Plus bevat alle tools (van 360-gradenfoto’s, hoogtefoto’s en plattegronden tot video en nog veel meer) om dat voor elkaar te krijgen. Voor jou als toekomstige verkoper hebben we een glossy magazine klaarliggen waar alle mogelijkheden in vermeld staan; de Plus-brochure van MooiHuys.


6. Advies en begeleiding door Experts
Om een onderhandeling succesvol af te ronden en de best mogelijke prijs te realiseren is kennis en ervaring nodig. Bij MooiHuys werken daarom alleen gekwalificeerde registermakelaar-taxateurs. Permanente educatie en training zorgen er voor dat je er altijd van op aan kunt dat je het beste advies op het gebied van verkoop, marketing en juridische aangelegenheden krijgt.


7. Aansprekende marketing
MooiHuys staat bekend om de vooruitstrevende inzet van marketingmiddelen waarmee ook jouw woning binnen een zo kort mogelijke tijd en voor een maximaal haalbare prijs verkocht kan worden.

 

Oké, dit zijn voor mij genoeg redenen om een afspraak te maken zodat de makelaar mij er persoonlijk nog veel meer over kan vertellen: