je huis verkopen? verkoop je huis met MOOIHUYS makelaars: JOUW NVM MAKELAAR IN ALKMAAR!

 

 

je huis verkopen met “DE PLUS” VAN MOOIHUYS

Verkoop je huis in Alkmaar en omstreken met “De Plus” van MooiHuys NVM verkoopmakelaar. MooiHuys is continue op zoek naar innovatieve marketing ideeën om jouw huis echt onder de aandacht te brengen. Samen met een zeer persoonlijke werkwijze onderscheiden wij ons daarmee op de woningmarkt. Voor iedere verkoopopdracht wordt gezorgd voor de meest aantrekkelijke presentatie, de hoogste positie op onder meer Funda en de beste verkoopstrategie. Juist door deze aanpak bereiken wij meer serieuze kopers en is de kans op een goede verkoopprijs groter. Alles wordt vooraf goed overlegd zodat je precies weet wat er gebeurt: duidelijkheid en betrokkenheid bij iedere opdracht is voor ons een vanzelfsprekendheid. Makelen is onze passie en het zit in ons DNA!

Verkoop je huis in Hoorn en Alkmaar en omstreken met “De Plus” van MooiHuys NVM verkoopmakelaar.

HET VERKOOPPROCES met MOOIHUYS NVM VERKOOPMAKELAAR in hoorn en alkmaar

Wanneer je je huis wilt verkopen via MooiHuys als NVM verkoopmakelaar doorloop je een professioneel verkoopproces. Je leert welke stappen je allemaal moet doorlopen voordat je met de koper van je huis naar de notaris kunt. Ook ontdek je hoe belangrijk een goede voorbereiding op de verkoop is. Je ontvangt de beste tips om je huis zo goed mogelijk te presenteren. Daarnaast zal je ervaren hoeveel werk de verkoopmakelaar en zijn team jou uit handen nemen en wat er gedaan wordt om je huis echt goed ‘in de markt’ te zetten. Bovendien bespaar je jezelf heel veel tijd en energie door de planmatige aanpak van de NVM verkoopmakelaar van MooiHuys.

 

WAT KAN MOOIHUYS VOOR JOU BETEKENEN? je woning goed verkopen, zonder zorgen!

Ben je benieuwd wat MooiHuys voor jou kan betekenen als verkoopmakelaar? Voordat jij de eerste stap zet, wil je natuurlijk graag weten wat er allemaal bij komt kijken wat je huis op dit moment waard is. Wij bieden je daarom geheel vrijblijvend een gratis waardebepaling & adviesgesprek waarin we je informeren over de actuele marktwaarde van jouw huis. Daarbij krijg je op heldere wijze uitleg over hoe je de verkoop van je woning op een professionele manier aanpakt. Ook kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen:

Kantoor Alkmaar (Overstad)
Oosterweezenstraat 6B
1823 CN Alkmaar
072 – 71 00 123