ZOEK JE EEN TAXATEUR VOOR TAXATIE VAN EEN WONING IN HOORN OF ALKMAAR?

Wil je een huis kopen in de regio Alkmaar of Hoorn? Dan is het belangrijk dat de waarde van de woning wordt vastgelegd in een taxatierapport door een taxateur. Een taxatierapport heb je vaak nodig voor het verkrijgen van een hypotheek voor de koop of verbouwing van een huis, of voor het oversluiten van een hypotheek, vererving et cetera. MooiHuys is gespecialiseerd in de taxatie van woningen in de regio Alkmaar en Hoorn (gemeente Hoorn: taxatie van je huis in Hoorn, Zwaag en Blokker). Een taxatie van een woning kun je dus gerust overlaten aan een taxateur van MooiHuys, vestiging Hoorn of Alkmaar.

WAARVOOR NOG MEER EEN TAXATIERAPPORT NODIG?

Heb je een taxatierapport nodig voor een echtscheiding, voor de controle van de WOZ-waarde of voor de financiering van een aangekochte woning? Dan ben je bij MooiHuys aan het juiste adres. Het gaat om grote belangen en daarom is het zaak dat je een ervaren en professionele taxateur inschakelt. MooiHuys is gespecialiseerd in het verrichten van diverse soorten taxaties, waaronder NWWI-rapporten, NHG-rapporten en WOZ taxaties met taxatierapport voor de gemeente. Wil je meer informatie over onze taxatie dienst? Neem dan contact op door onderstaand formulier in te vullen. Natuurlijk mag je ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

TAXATIERAPPORT DAT VOLDOET AAN ALLE EISEN

Het opstellen van een taxatierapport kun je met een gerust hart overlaten aan de taxateurs van MooiHuys. Onze taxateurs hebben de juiste kennis en bovendien jarenlange ervaring opgebouwd in de omgeving van Hoorn en Alkmaar. Een taxatierapport van MooiHuys voldoet daarom uiteraard aan alle eisen die door de bank gesteld worden. De meest voorkomende eis is dat een taxatierapport dient te zijn gevalideerd door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI).

HUIS VERKOPEN VIA MOOIHUYS?

Wanneer je plannen hebt om je huis te verkopen via MooiHuys dan is het niet nodig om een schriftelijk taxatierapport op te laten maken. In dat geval bespreken wij de marktwaarde en mogelijke opbrengst graag tijdens een persoonlijk gesprek bij jou thuis. Maak in dat geval een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Makelaar Alkmaar (Overstad)
Oosterweezenstraat 6B
1823 CN Alkmaar
072 – 71 00 123

Makelaar Hoorn
Grote Oost 41
1621 BR Hoorn
0229 – 29 99 35