MOOIHUYS IS DE NVM AANKOOPMAKELAAR IN DE REGIO HOORN EN ALKMAAR

Het woonlandschap van Westfriesland is gevarieerder dan je denkt. Daar is ons aanbod ook naar opgesteld. Wanneer je op zoek bent naar een nieuw huis ben je bij Mooihuys aan het juiste adres. Ongeacht wat je woonwensen zijn, wij kunnen je helpen bij de aankoop van je droomhuis. MooiHuys is de gespecialiseerde NVM aankoopmakelaar in de regio Alkmaar, Hoorn, Zwaag, Grootebroek, Bovenkarspel, Hoogkarspel, Abbekerk, Wieringerwerf, Slootdorp, Venhuizen, Wijdenes, Avenhorn, Spierdijk en Oostwoud.

VOORDELEN AANKOOPMAKELAAR

Wanneer je een huis wilt kopen in Alkmaar of Hoorn en omgeving, dan ben je bij MooiHuys aan het juiste adres. Wij kennen de omgeving als geen ander en kunnen daarom perfect inspelen op jouw woonwensen. Daarnaast weet je wanneer je een deskundige NVM aankoopmakelaar inschakelt bij het zoeken van een huis vrijwel zeker dat de aankoop zal slagen. Waarom? Om de simpele reden dat de meeste verkopers het hele proces overlaten aan een eigen makelaar. Deze verkoopmakelaar onderhandelt graag met een vakcollega. Allebei de makelaars weten dan dat de transactie professioneel gaat verlopen, zonder ‘ruis op de lijn’ en zonder ‘verrassingen’ gedurende het hele traject.

EEN HUIS KOPEN MET DE AANKOOPMAKELAAR HOORN OF ALKMAAR

Wanneer je een huis wilt kopen is dat in de meeste gevallen geen dagelijkse bezigheid voor je. Voordat de zoektocht begint is het verstandig om alvast je woonwensen in kaart te brengen en te kijken wat je financiële mogelijkheden zijn. En heb je nog een huis wat verkocht moet worden? Wij als aankoopmakelaar in Alkmaar en Hoorn helpen je met het beantwoorden van al jouw vragen, zodat het hele aankoopproces van je nieuwe huis soepel verloopt. Hiervoor staat dan ook een heel team met deskundigen klaar, waaronder de NVM aankoopmakelaar, de financieel adviseur en bouwkundigen.

MEER WETEN?

Meer weten? Maak dan een afspraak met één van onze makelaars voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens of stel je vraag via ons contactformulier.

Makelaar Alkmaar (Overstad)
Oosterweezenstraat 6B
1823 CN Alkmaar
072 – 71 00 123

Makelaar Hoorn
Grote Oost 41
1621 BR Hoorn
0229 – 29 99 35