MOOIHUYS, JOUW NVM MAKELAAR IN ALKMAAR

Je huis goed verkopen via de NVM makelaar van Alkmaar en omstreken. Onze makelaars hebben alle kennis in huis over de actuele huizenmarkt in Alkmaar en kennen de omgeving als geen ander. Onze doelstelling is om jouw huis of appartement op de beste manier te presenteren en voor de beste prijs te verkopen. Naast de verkoop en aankoop van woningen zijn wij ook gespecialiseerd in taxaties, verhuur, waardebepalingen en het begeleiden van bouwkundige keuringen en juridische zaken.

Je huis in Hoorn echt goed verkopen via NVM makelaar MooiHuys

Bij MooiHuys NVM Makelaar Alkmaar houden we een aantal traditionele waarden in ere. Naast het bieden van deskundige begeleiding, is onze dienstverlening gericht op persoonlijke aandacht, zorgvuldigheid en betrokkenheid. Daarnaast streven we bij MooiHuys een duidelijke aantal doelen na om jou optimaal van dienst te kunnen zijn:

  1. Wij presenteren je huis aan een maximale hoeveelheid geïnteresseerde en gekwalificeerde kandidaat-kopers;
  2. Wij doordringen alle geïnteresseerde kandidaten van de unieke eigenschappen en voordelen die je huis aan hen te bieden heeft;
  3. Wij helpen je de maximale verkoopprijs voor je huis te realiseren;
  4. Wij maken de verkoopvoorbereidingen en het verkoopproces voor jou zo gemakkelijk en probleemloos mogelijk;
  5. Wij laten je alle voordelen zien van de meest effectieve manier van presenteren van je huis om een maximale indruk bij de kandidaat-kopers achter te laten.

Wil jij het ook allemaal Mooi! geregeld hebben? Neem dan vrijblijvend contact op met onze makelaar in Alkmaar. Je bent van harte welkom of bel of stuur een e-mail voor een afspraak.

Bezoekadres
Oosterweezenstraat 6B
1823 CN Alkmaar
T: 072 – 71 00 123
E: info@mooihuys.nl

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
Zaterdag op afspraak van 10:00 tot 15:00 uur

Bereikbaarheid MooiHuys NVM Makelaar Alkmaar
Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de ondergelegen parkeergarage De Kwakel in Alkmaar. Vanaf het treinstation Alkmaar kun je stadsbus 2 pakken en uitstappen bij de halte Tesselsebrug. Je bevindt je dan nog op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

Gratis waardebepaling?
Heb je plannen om je huis in Alkmaar of omstreken te verkopen? Neem dan contact op met onze makelaars in Alkmaar voor een gratis waardebepaling. Hierbij bespreken we o.a. de verwachte verkoopopbrengst en het vraagprijsadvies van je woning.

Wil je een uitgebreide taxatie? Dat is natuurlijk ook mogelijk. MooiHuys Makelaardij Alkmaar heeft jarenlange kennis en ervaring opgebouwd in Alkmaar en omstreken. Een taxatierapport dat door MooiHuys is opgemaakt voldoet aan alle door banken gestelde eisen, gevalideerd door het NWWI. Klik hier voor het contactformulier voor taxaties in Alkmaar en omstreken.

Huis verkopen in Alkmaar en omstreken?
Om tot een succesvolle verkoop te komen is het belangrijk dat een makelaar over de juiste kennis en expertise beschikt. Onze verkoopmakelaars kennen de huizenmarkt in Alkmaar als hun broekzak. Daarnaast beschikken zij over de juiste marketingtechnieken om jouw huis te laten opvallen tussen het grote aanbod huizen in Alkmaar. Verder voelen zij zich sterk betrokken bij de verkoop van je huis en geven ze je persoonlijke aandacht. Even bellen, appen of mailen over de status van de verkoop van jouw huis is dan ook geen probleem voor de makelaars van MooiHuys.

Huis kopen in Alkmaar of omstreken?
Wij van MooiHuys begrijpen als geen ander dat het vinden van je droomhuis soms erg lastig kan zijn. Maar met onze expertise en kennis helpen wij jou graag bij het vinden ervan. Onze aankoopmakelaars staan voor je klaar!