Veelgestelde vragen

1. Wat zijn jullie openingstijden?

Het kantoor van MooiHuys Makelaars is iedere dag van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag ben je natuurlijk ook welkom, alleen dan werken wij iets korter van 10.00 uur tot 15.00 uur. Daarna zijn wij meestal nog wel een uurtje op kantoor om de laatste zaken af te ronden en de komende week met elkaar door te spreken maar het maken van een afspraak is dan niet meer mogelijk.

 

2. waar kan ik jullie vinden?

Onze uitvalsbasis bevindt zich aan het Grote Oost 41 in Hoorn. Daar beschikken wij over een mooie kantoorruimte voor de ontvangst van bezoekers en om alle werkzaamheden rondom het verkopen en taxeren van woningen uit te kunnen voeren. Met enige regelmaat organiseren wij een ‘open inloop’ voor mensen met toekomstige verkoopplannen. Zo kun je op een ongedwongen manier kennis maken met MooiHuys en kunnen we je laten zien hoe wij jouw huis optimaal kunnen presenteren.

 

3. Hoe kan ik een afspraak maken voor een bezichtiging?

Een afspraak maken voor een bezichtiging is op verschillende manieren mogelijk:

Wanneer je een zeer specifieke datum en/of tijd in gedachten hebt, dan kun je het beste telefonisch contact opnemen via 0229 -299935. Zo weet je direct of we aan jouw wensen tegemoet kunnen komen.

Ben je wat flexibeler, of kun je bijvoorbeeld vanwege je werk lastig bellen, dan is het sturen van een e-mail mogelijk (bij iedere woningpresentatie op onze website vind je onderaan een interesseformulier).

Je kunt dan aangeven of je door ons gebeld wil worden of dat je liever een voorstel voor een datum en tijd per e-mail ontvangt. De afspraak kan in de meeste gevallen pas definitief bevestigd worden nadat we een akkoord van de eigenaar/bewoner hebben ontvangen. Het is daarom raadzaam om een aantal dagen voor de gewenste datum een afspraak aan te vragen.

 

4. Is een bezichtiging in de avonduren of op zondag mogelijk?

Een avondbezichtiging is maar zeer beperkt mogelijk. Vaak maakt het een grote inbreuk op het leefpatroon van woningverkopers (vooral als zij kleine kinderen hebben) en in de wintermaanden is het al vroeg te donker om een huis goed te kunnen bekijken. Dan is een bezichtiging helaas niet mogelijk. In de zomer gaan we vaak wat langer door. Mocht het lastig zijn om vrij te krijgen dan staan we graag op de zaterdagen voor je klaar. Dat zijn overigens wel de dagen dat de agenda’s snel vol staan. Uitgangspunt is dat we altijd proberen om iedereen zoveel mogelijk tegemoet te komen.

Op zondagen is het maken van een afspraak niet mogelijk.

 

5. Wat is een MooiHuysFresh! PreView?

Vrijwel ieder verkooptraject starten wij op een vooraf vastgestelde dag en tijd. Zo heeft de verkoper tijd en gelegenheid om de woning tot in de puntjes gereed te maken voor jouw bezoek. Meer informatie kun je hier lezen