Kenmerken

Status Verhuurd
Prijs € 1.150,- p/m
Energielabel C

Object

Bouwjaar

2017

Afmetingen

Woonoppervlakte

62 m2

Inhoud

237 m3

Aantal kamers

3

Omgeving

Ligging

In woonwijk

Provincie

Noord-Holland

Overig

Garage

Geen garage

Tuin

Achtertuin

Omschrijving

Wat een mooie woonkans is dit! Een luxe en modern afgewerkt, instapklaar appartement op de begane grond van appartementencomplex “De Beeldhouwer” met twee slaapkamers, tuin op het zuidwesten, berging en parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein.

Bezichtig deze woning alvast online alsof je er ‘live’ rondloopt door op de website van MooiHuys bij de woningpresentatie te klikken op 3D-impressie. Je kunt dan op je telefoon, tablet of laptop het hele huis zien zoals het in werkelijkheid is. Je hebt geen VR-bril nodig, maar dat kan wel voor een maximale beleving zorgen!

Wat zijn de criteria rond deze huuraanbieding.
– De huurperiode bedraagt minimaal 2 jaar;
– De huurprijs per maand is €1.150,00. De abonnementen op levering van gas, elektra en water dienen op naam huurder te komen c.q. het verbruik ervan is voor eigen rekening;
– Huurbetaling per maand vooruit.
– Huurovereenkomst naar model ROZ Huurovereenkomst Woonruimte 2017, met de daarbij behorende Algemene Bepalingen. Voor zover daarin niet in de huurovereenkomst van zal worden afgeweken of daarin zal zijn aangevuld zijn voorts van toepassing de ROZ Informatie en Richtlijnen voor de oplevering van Woningen en Kamers 1999 en het Besluit Kleine Herstellingen.
– Roken is in het appartement niet toegestaan. Tevens bij voorkeur geen huisdieren, doch overleg is mogelijk.

En wat is er te vertellen over het gebouw, de ligging en het appartement zelf.
Het appartement bevindt zich onder meer dichtbij winkelcentrum “De Huesmolen”, sportscholen, NS-station, bushalte, uitvalswegen richting A7 en de mooie binnenstad van Hoorn.

Het appartementencomplex heeft een gemeenschappelijk parkeerterrein dat is afgesloten met een slagboom. De berging is van buitenaf bereikbaar en staat aan de rand van het parkeerterrein. De centrale entree van het gebouw voorziet in een videofooninstallatie met deuropener die de schuifdeuren op afstand kan openen. Ook bevinden zich hier de brievenbussen. Het appartement bevindt zich op de begane grond dus de aanwezige liftinstallatie en trappenhuis zijn niet nodig. het gebouw is modern afgewerkt en maakt een verzorgde indruk. De entree van het appartement is praktisch om de hoek van de centrale hal.

De indeling van het appartement:
Een ruime hal, aan de rechterzijde direct twee fijne slaapkamers. Voorts is hier de wasruimte bereikbaar, de badkamer met inloopdouche en wastafel en het separate toilet voorzien van wandcloset en fontein. De living profiteert van de grote ramen en dubbele tuindeuren en voorziet in een mooie zithoek en een moderne keuken met inbouwapparatuur. De tuin ligt op het zuidwesten, een ideale ligging voor zonliefhebbers. Bijkomend voordeel is de prettige omvang van de tuin (ca. 3x5m): je hebt hier echt lekker de ruimte om te loungen.

Graag leiden wij je rond!

De buurt

Interesse in deze woning?

Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.