Succesvol Verkocht

Verfmolen 35 Hoorn...succesvol verkocht in...12 dagen

De kennismaking met de verkopers van deze grote hoekwoning vond al in 2012 plaats. Een lastige periode om te verkopen maar vanwege het naderende pensioen en de wens om dichter bij familie in het oosten van het land te gaan wonen, besloten de eigenaren toch om de verkoop op te starten.

Hoewel er al veel aan het huis gemoderniseerd was, bleek het in deze tijd toch lastig voor kijkers om te zien wat het huis te bieden heeft. Met name de ‘ouderwetse’ tegelvloer en de grenen keukenkastjes vonden mensen moeilijk.

Toen bleek dat de verkoper nog een aantal jaren voor zijn werkgever naar Noorwegen mocht (ondanks de pensioenleeftijd met beide handen aangepakt!), hebben we besloten om de woning van internet te halen en de verkoopactiviteiten even een paar jaar op te schorten.

Eind 2015 was het dan zover dat het nu echt moest gaan gebeuren. Verkopers waren realistisch genoeg om in te zien dat als het plan “snel verkopen” is, dit een aantal consequenties heeft. Ten eerste de prijs. Niet te hoog inzetten om de markt voorzichtig af te tasten maar gelijk een scherpe en marktconforme vraagprijs. Ten tweede de presentatie. Deze hebben we aanzienlijk kunnen verbeteren door moderniseringen naar aanleiding van eerdere commentaren voortvarend uit te voeren. Een nieuwe, lichte laminaatvloer op de begane grond waardoor het zonlicht goed wordt weerkaatst en het wit schilderen van de keukenkastjes hebben er zeker voor gezorgd dat de koper deze keer snel op de stoep stond…verkocht in 12 dagen. Een mooi resultaat waardoor verkopers snel de handtekening voor de aankoop van een nieuwbouwwoning hebben kunnen zetten.