Wil je meer weten over het verduurzamen van je huis en comfortabeler wonen? Of staat er een verbouwing op de planning en kijk je naar energiebesparende mogelijkheden? Stel je vraag aan een huiseigenaar met een duurzame woning en hoor ervaringen uit de eerste hand. Dat kan tijdens de Duurzame Huizen Route 2016.
De deelnemende huizen zijn stuk voor stuk inspirerende voorbeelden om zelf aan de slag te gaan.

Duurzame Huizen Route 2016
Tijdens de Duurzame Huizen Route op zaterdag 5 en 12 november 2016 krijg je de mogelijkheid om huiseigenaren persoonlijk te ontmoeten. In heel Nederland stelt dan een groot aantal huiseigenaren hun duurzame huis open voor publiek. In een ongedwongen sfeer heb je alle tijd om vragen te stellen. In de gemeente Hoorn zijn nog niet zoveel huiseigenaren die meedoen maar je kunt voor vragen over duurzaamheid op deze dagen ook terecht in het Belevingscentrum aan het Kleine Noord 57.

Let op: Niet alle huizen die op de website staan, zijn op de genoemde zaterdagen te bekijken en je moet je vooraf inschrijven! Dat kan via de website www.duurzamehuizenroute.nl.

uitleg-duurzaamheid

Huis aanmelden
Vind je het leuk om anderen op weg te helpen bij het duurzamer maken van hun woning?
Dan kun je ook je eigen huis aanmelden voor de Nationale Duurzame Huizen Route en jouw kennis en ervaringen delen. Of het nu gaat om spouwmuurisolatie, HR++ glas, zonnepanelen of balansventilatie; alle opgedane kennis en ervaringen zijn waardevol!

De Duurzame Huizen Route wordt georganiseerd door Majada Projectmanagement en wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal Nederlandse gemeenten.