Dit jaar bestaat Mooihuys 10 jaar! Reden genoeg om een feestje te vieren.

En dat hebben we gedaan! In het weekend van 12 en 13 november zijn we met z’n achten (Huub, Mertijn, Judith, Kim en hun partners) naar Rotterdam geweest. Heerlijk even 2 dagen eruit en samen genieten.

Om drie uur arriveerden we in het Mainport Hotel. Wat een mooie kamers en gaaf uitzicht over het water! Daarna moesten we om 16.00 uur verzamelen aan de kade achter het hotel en zijn we opgehaald door een watertaxi. De kapitein gaf ons een leuke uitleg en liet ons Rotterdam vanaf het water op een heel andere manier zien. Vooral toen het begon te schemeren hadden we spectaculaire uitzichten van de skyline van Rotterdam.

mh10skyline

Na het vaartochtje hebben we nog even gezellig geborreld, waarna het tijd was om ons om te kleden voor het avondprogramma. Te voet gingen we over de Erasmusbrug richting het restaurant. Dat bleek het restaurant te zijn van Herman den Blijker, ‘Las Palmas’, wat een leuke verrassing! Daar hebben we uitgebreid getafeld met een 5-gangen diner. Heerlijk gegeten (en gedronken)!

mh10hdb

Als afzakkertje nog een borrel in de hotelbar gedaan en toen was het toch wel tijd om te gaan slapen, want de volgende ochtend gingen we natuurlijk gezellig samen ontbijten.

Na het zeer uitgebreide ontbijt zijn we met z’n allen naar de Markthal gelopen, waar ook alles weer in het teken van eten stond. Lekker geslenterd langs de verschillende ‘kraampjes’ en ons vergaapt aan al het lekkers!

Tot slot was er nog een kunstexpositie in Ahoy waar we nog even kijkje genomen hebben. Daarna was het toch wel tijd om weer richting huis te keren. Moe maar voldaan…

Al met al was het een zeer geslaagd en vooral gezellig weekend!

Bedankt Huub en Mertijn namens Judith en Kim (en onze partners) en op naar de volgende mijlpaal!