Het Matterport 3D Media Systeem

 

Met de aanschaf van een speciale 3D-camera (met maar liefst 9 lenzen!) zorgt MooiHuys voor een geheel nieuwe beleving van online woningen bekijken. Als verkoper blaas je toekomstige woningkopers omver met een geweldige online 3D ervaring van je woning nog voordat ze het in het echt gezien hebben.

Na het zien van alle mogelijkheden, hebben we besloten om de innovatieve technologie van Matterport in te zetten bij iedere woningverkoop. Geen onnodige bezichtigingen meer maar alleen zeer geïnteresseerde kandidaten over de vloer. Dat scheelt een hoop geregel en opruimen. Serieuze woningzoekers hebben de mogelijkheid om op ieder moment van de dag jouw woning te bekijken in hun eigen tempo en volgorde. De 3D-presentatie is goed te bekijken op zowel een desktopcomputer, laptop, tablet en telefoon. Met een speciale app op de telefoon is het zelfs mogelijk de bezichtiging in Virtual Reality te doen!

Jouw Woning in een meeslepende 3D-weergave, klaar in 1 dag

1. Jouw makelaar scant je hele woning met de speciale Matterport Pro2 Camera

2. Na het koppelen van alle beelden is de 3D weergave van jouw huis binnen 24 uur beschikbaar

3. Na het ‘vrijgeven’ van de presentatie bij de start van de verkoop kan iedereen heel eenvoudig via de eigen browser jouw woning bezichtigen.

Inside ViewDollhouse ViewFloorplan View
Er zijn verschillende weergave mogelijkheden beschikbaar. Wil je meer weten of zelf eerst ervaren hoe het er uitziet?  Bekijk dan hier hoe het werkt