Huub Hoogeveen

Huub heeft na een succesvolle carrière als beroepsofficier bij de Koninklijke Marine (pas) op z’n 30ste de overstap gemaakt naar een commerciële baan in de makelaardij. Doorzettingsvermogen en discipline, gecombineerd met zijn passie voor woningmarketing, maken hem dan ook een makelaar die toekomstige verkopers graag meeneemt in zijn enthousiasme om de verkoop van hun woning tot een echt succes te maken.

Opdrachtgevers over de samenwerking met Huub Hoogeveen

***** Zeer goede communicatie en betrouwbaar. Sterk in onderhandelen zodat we een goede prijs hebben gehad voor onze woning.

 

***** Heel goed gegaan. Mooie brochure gemaakt, uitgebreide marktwaarde analyse, goede begeleiding. Heb er verder weinig zelf aan hoeven doen.

 

***** Super! Integer en toegewijd. Naar beide partijen. Kennis van zaken. Zakelijk en tegelijkertijd innemend. Ervaring en oprecht gehoor geven aan verkoper. Via mond op mond elkaar ontmoet, binnen een setting welke ook delicaat bejegend wordt. Inmiddels twee huizen verkocht waarvan een van mijn familie en een goede vriend van onze familie. Wat moet ik nog meer zeggen om voldoende karakters te krijgen om dit aan te geven?.. Betrouwbaar?.. Ja.. gedegen? Ja.. Oprecht?. Ja.. Neem een kans.. en ervaar het zelf. Wij hadden in ieder geval een juiste doelgroep gevonden voor ons familiehuis. Binnen het kader van vakmanschap, toewijding en toch een zakelijke overeenkomst kunnen bereiken. Want dat hoort er ook bij.

 

***** Huub van Mooihuys Makelaars heeft ons super begeleid. De verkoop van ons huis is zeer soepel verlopen voor ons. Alles werd uit handen genomen en/of gemakkelijk gemaakt. Wij zijn zeer tevreden. Huub is een zeer vriendelijke en eerlijke makelaar die het proces zeer stres vrij voor ons heeft gemaakt.

 

***** Een erg prettig contact. Open, transparant en betrouwbaar. Huub is een erg vriendelijke man, correct en deskundig. Ook het contact met de back office is zeer prettig. Als makelaar adviseerden zij de beste strategie mbt prijsstelling en verkoop proces met een zeer bevredigend resultaat.

 

***** Huub heeft het allemaal top geregeld voor ons! Hij weet waar hij het over heeft, geeft duidelijk aan wat wel en niet verstandig is om te doen. Hij neemt de tijd, ook voor de bezichtigingen en de afwikkeling verliep ook prima.

 

Huub is

  • NVM-registermakelaar
  • Certified International Property Specialist

 

  • Expertise: koop en verkoop van appartementen maar uiteraard kun je ook voor aan- en verkoopbegeleiding van woningen bij mij terecht
  • Altijd te porren voor een lekkere kop vers gemalen koffie