Kenmerken

Status Verkocht
Prijs € 395.000,- k.k.

Object

Bouwjaar

2013

Afmetingen

Woonoppervlakte

92 m2

Inhoud

298 m3

Aantal kamers

3

Bijzonderheden

Bijzonderheden

Toegangelijk voor ouderen

Omgeving

Ligging

In centrum

Provincie

Noord-Holland

Overig

Garage

Geen garage

Tuin

Geen tuin

Omschrijving

Wij mogen aanbieden dit schitterende en luxe appartement met een flink dakterras en een berging, gelegen op de eerste verdieping van appartementencomplex De Feniks. Het appartement is gesitueerd boven de Dekamarkt aan de Heiligeweg, in het gezellige centrum van Krommenie, met het comfort van winkels en horeca in de nabijheid.

Het gebouw
Het moderne gebouw dat zijn afronding vond in 2013 beschikt over een liftinstallatie en is gerealiseerd met zeer goede warmte- en geluidsisolatie, een hoogwaardige afwerking en met gebruikmaking van duurzame materialen. Naast het gebouw bevinden zich de ondergrondse vuilcontainers. U kunt in aanmerking komen voor het huren van een parkeerplaats.

Het appartement
Het betreft een royaal 3-kamer appartement van ca. 92 m² met een dakterras van ca. 62 m² op het westen. De berging meet ca. 5 m². De woning is voorzien van vloerverwarming, hoge plafonds en royale glasoppervlakken en een mooie afwerking. De servicekosten bedragen €110,82 per maand, inclusief een voorschotbijdrage voor het waterverbruik van €15,00 per maand.

De indeling
Op de begane grond bevindt zich de centrale hal met een bellentableau met een videofooninstallatie, de brievenbussen, het trappenhuis en de liftinstallatie.

Op de eerste verdieping betreedt u de brede gang met daglichttoetreding en vervolgens de entree van het appartement. Na de entree betreedt u de gang en de toiletruimte, de badkamer met douche en wastafelmeubel en de berging/stookruimte met CV-combiketel en balansventilatie. Aan de dakterraszijde bevinden zich de twee ruime slaapkamers met beide een schuifpui naar het dakterras. De woonkamer met open keuken beschikt over twee schuifpuien naar het dakterras alsook twee Franse balkons aan de zijde van de Heiligeweg. Het dakterras meet ca. 14.15 x 4.40 meter en wordt langs de woonkamer voorzien van overkraging door het balkon erboven. Het appartement is voorzien van een fraaie visgraatvloer met bies. De keuken is modern maar dient mogelijk vervangen te worden, tenzij u baat heeft bij een rolstoelvriendelijke opzet.

De oplevering kan desgewenst op korte termijn plaatsvinden.

Bijzonderheden:
– MooiHuys Makelaars Taxateurs verzorgt de plaatsing op internet. De rondleidingen worden verzorgd door een relatie van onze opdrachtgever. U kunt de aanvraag wel tot ons kantoor richten en u wordt dan teruggebeld door de desbetreffende relatie om de rondleiding in te plannen.
– Het is een vrij jong appartement, maar wij maken u desondanks attent op het volgende. De verkoper heeft het appartement nooit zelf feitelijk gebruikt en kan koper derhalve niet informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als zij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. Daarom zal haar aansprakelijkheid dienaangaande in de koopakte worden uitgesloten.

De buurt

Interesse in deze woning?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als je dat wil voeren we onder het genot van een ferm bakkie koffie een goed gesprek over jouw potentiële droomhuis. Wil je liever een afspraak maken voor een bezichtiging? Geef dan hieronder je voorkeur voor een dag en tijd aan.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.