Taxatie woning?

Wil je een huis kopen? Dan is het belangrijk dat de waarde van de woning wordt vastgelegd door een taxateur. Een taxatierapport heb je vaak nodig voor het verkrijgen van een hypotheek, of voor het oversluiten van een hypotheek, vererving et cetera. MooiHuys is gespecialiseerd in de taxatie van woningen in Hoorn en omstreken.

Taxatierapport dat voldoet aan alle eisen

Het opstellen van een taxatierapport kun je met een gerust hart overlaten aan de taxateurs van MooiHuys. Onze taxateurs hebben de juiste kennis en bovendien jarenlange ervaring opgebouwd in de omgeving Hoorn en omstreken. Een taxatierapport van MooiHuys voldoet aan alle door de banken gestelde eisen. De meest voorkomende eis is dat een taxatierapport dient te zijn gevalideerd door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI).

Huis verkopen via MooiHuys?

Wanneer je plannen hebt om je huis te verkopen via MooiHuys dan is het niet nodig om een schriftelijk taxatierapport op te laten maken. In dat geval bespreken wij de marktwaarde en mogelijke opbrengst graag tijdens een persoonlijk gesprek bij jou thuis. Maak in dat geval een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Een taxatierapport nodig?

Heb je een taxatierapport nodig voor een echtscheiding, voor de controle van de WOZ-waarde of voor de financiering van een aangekochte woning? Dan ben je bij MooiHuys aan het juiste adres. Het gaat om grote belangen en daarom is het zaak dat je een ervaren en professionele taxateur inschakelt. MooiHuys is gespecialiseerd in het verrichten van diverse soorten taxaties, waaronder NWWI-rapporten, NHG-rapporten en WOZ taxaties met taxatierapport voor gemeente. Wil je meer informatie over onze taxatie dienst? Neem dan contact op door onderstaand formulier in te vullen. Natuurlijk mag je ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

 

 

Contactaanvraag taxatie

  • Voer hier uw achternaam in
  • Voer hier uw voorletters in
  • Voer hier het adres in van de te taxeren woning
  • Vul hier de postcode in (niet noodzakelijk)
  • Voer hier het nummer in
  • Wat is het doel van de eventuele taxatieopdracht?
  • Vul hier je e-mailadres in
  • Vul hier je telefoonnummer in