Kenmerken

Status Nieuw
Prijs € 300.000,- k.k.
Energielabel C

Object

Type object:

Eindwoning

Soort object:

Eengezinswoning

Bouwjaar:

1973

Afmetingen

Woonoppervlakte:

131 m²

Perceeloppervlakte:

106 m²

Inhoud:

465 m³

Kamers:

5

Omgeving

Ligging:

Aan water, in woonwijk

Wijk:

Wijk 20 Risdam-Zuid

Gemeente:

Hoorn

Provincie:

Noord-Holland

Overig

Garage:

Garage mogelijk

Tuin:

Achtertuin

Omschrijving

Een splitlevel woning heeft verdiepingsvloeren die verspringen ten opzichte van elkaar, zodat een speelse indeling ontstaat. Dit exemplaar met een hoeklocatie is zeer uitgebreid verbouwd in 2017 waarbij kosten noch moeite bespaard zijn gebleven. Als je ook houdt van een modern huis met een indeling die eens wat anders biedt en je bovendien op zoek bent naar een huis waar je zo in kan, dan is de Baljuw 32 echt wat voor jou.

Online bezichtigen?
Bezichtig deze woning alvast online alsof je er 'live' rondloopt door op de website van MooiHuys bij de woningpresentatie te klikken op 3D-impressie. Je kunt dan op je telefoon, tablet of laptop het hele huis zien zoals het in werkelijkheid is. Je hebt geen VR-bril nodig maar dat kan wel voor een maximale beleving!

Het oorspronkelijk bouwjaar is 1973. Daar zie je na zo'n grondige verbouwing niet veel meer van terug. In onze eerste ronde door de woning was al duidelijk dat de eigenaren hechten aan subtiele details, kwaliteit, luxe, balans, sfeer, licht en onderhoudsarm wonen. Je moet dit huis echt even zelf zien maar ons vielen met name op de:
- Bijzonder fraaie aluminium (zwarte) gevelkozijnen met HR++ glas (met zwarte spouw);
- Gietvloeren (PU) door de gehele woning (met in de keuken en het kantoor/de slaapkamer vloerverwarming);
- Fraai glad afgestuukte wanden en plafonds;
- Luxe keuken met kookeiland, afgewerkt met een composiet werkblad, en voorzien van apparatuur waaronder een inductiekookplaat, vaatwasser, heteluchtoven, koel-/vriescombinatie.

Voorts is er op installatietechnisch gebied ook het een en ander geüpdatet:
- Alle waterleidingen zijn vervangen;
- Alle radiatoren zijn vervangen voor moderne, uitgezonderd de keuken en het kantoor/de slaapkamer (zoals hiervoor omschreven is daar een vloerverwarming, overigens als hoofdverwarming);
- Een CV-combiketel uit 2014;
- Rookmelders op het elektriciteitsnet;
- Compleet nieuwe elektrische installatie (groepeninstallatie, inbouwspots, leidingen, schakelaars, wandcontactdozen e.d.).

Ook is het dak extra geïsoleerd. Het energielabel is vastgesteld op C.

De perceeloppervlakte omvat 106 m² eigen grond (er is dus nog gemeentegrond bij te kopen), de gebruiksoppervlakte wonen is ca. 131 m², het volume van de woning is ca. 465 m³.

Je aandacht hebben we nu wel vast vermoeden we zo, maar we gooien er nog een schepje bovenop. De tuin is echt een verlengstuk van het huis, door de enorme schuifpui die het mogelijk maakt om de halve gevel open te zetten. Bovendien grenst deze indirect aan het water (er ligt een stukje gemeentegrond tussen dat gekocht kan worden) en zijn er geen directe achterburen. De zuidgeoriënteerde zonligging ervan is natuurlijk erg fijn. De hoekligging maakt dat je aan één kant geen buren hebt, maar wel een kleine (groene) speeltuin met toestellen voor de jongsten.

Je auto kun je kwijt op de oprit. Diezelfde auto hoef je niet te gebruiken voor boodschappen, aangezien winkelcentrum De Huesmolen snel te "befietsen" is. Bovendien bevinden zich dichtbij sportcentra, een VUE bioscoop, IJsbaan De Westfries, diverse basis- en middelbare scholen en ook de mooie binnenstad van VOC-stad Hoorn is snel te bereiken (een minuut of zes met de fiets). Een bushalte bevindt zich op 100 meter lopen. De forens die dagelijks de auto pakt heeft de beschikking over een korte doorsteek naar de A7 (Westfriese Parkweg).

De foto's spreken in dit geval geen 1000 maar 3000 woorden, dus we vatten de indeling als volgt kort samen:
Begane grond/level 1:
De oprit, de entree met brede (nieuwe) deur, de mooie lange hal met links de garderobehoek en rechts de deur naar het kantoor (of slaapkamer) met fraaie schuifpui en vloerverwarming. Aan het eind van de gang de luxe en ruime toiletruimte.

Level 2:
De woonkeuken met panoramaraam in de zijgevel, forse schuifpui en de schitterende keuken. Wat een lichtervaring in deze ruimte, overdag altijd licht en 's avonds gezellig door het slimme lichtplan.

Level 3:
De ruime woonkamer met opnieuw een panoramaraam en brede raampartij. Wat zo mooi is aan splitlevel wordt hier duidelijk. Je kunt zelf lekker loungen op de bank in de woonkamer terwijl de ander aan de keukentafel zit: twee verschillende vertrekken maar je ziet elkaar en hebt toch het gevoel dat je in één vertrek zit.

Level 4:
De overloop en een grote master-bedroom (ooit twee slaapkamers), gelegen aan de tuinzijde van het huis. Ook hier een mooie brede raampartij en alle ruimte voor een king-size bed en linnenkast.

Level 5:
De overloop, een super-de-luxe badkamer met ook zelfs hier een (zwarte) gietvloer, een grote inloopdouche, een wandcloset en wastafelmeubel. De twee dakramen zijn wel heel prettig (bij de bouw waren hier geen dakramen). Voorts een aparte stook-/wasruimte en een tweede grote slaapkamer aan de straatzijde.

Wij zijn er trots op je dit huis te mogen aanbieden. We zoeken een koper die bij het zien van de presentatie het gevoel van thuiskomen al ervaart. Die koper gaat hier net zo van genieten als de eigenaren dat doen. Tot ziens bij de bezichtiging!

De buurt

Interesse in deze woning?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als je dat wil voeren we onder het genot van een ferm bakkie koffie een goed gesprek over jouw potentiële droomhuis. Wil je liever een afspraak maken voor een bezichtiging? Geef dan hieronder je voorkeur voor een dag en tijd aan.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.