Kenmerken

Status Beschikbaar
Prijs € 1.150,- p/m

Object

Type object

Twee onder één kapwoning

Soort object

Eengezinswoning

Bouwjaar

1830

Afmetingen

Woonoppervlakte

50 m2

Perceeloppervlakte

49 m2

Inhoud

194 m3

Aantal kamers

3

Bijzonderheden

Bijzonderheden

Beschermd stads of dorpsgezicht

Omgeving

Ligging

In centrum

Provincie

Noord-Holland

Overig

Garage

Geen garage

Tuin

Patio atrium

Omschrijving

Charmante en karakteristieke woning in het centrum van Hoorn met 2 slaapkamers, patio en heerlijk zonnig dakterras met uitzicht! Het station is op ca. 3 minuten loopafstand te bereiken evenals alle vele andere voorzieningen, zoals winkels, restaurants, scholen, sportaccommodaties, de historische stadswal, plantsoenen, de mooie historische haven en binnenkort ook het in aanleg zijnde stadsstrand.

Kenmerken:
Bouwjaar 1830, perceeloppervlakte ca. 49 m², woonoppervlakte ca. 50 m², gebouwgebonden buitenruimte ca. 16 m², inhoud wonen ca. 194 m³. De woning is gelegen binnen een gebied dat van rijkswege is aangewezen tot beschermd stadsgezicht.

De indeling is als volgt.

Begane grond:
Entree, hal en toilet met fonteintje en de toegang tot de sfeervolle woonkamer met hoog balkenplafond en openslaande deuren naar de patio. De patio is voorzien van een praktische houten bergkast. Aan de achterzijde bevindt zich een aanbouw met de halfopen keuken in hoekopstelling. Via de trap in de woonkamer is de eerste verdieping te bereiken. De begane grond is voorzien van een houten vloer.

1e verdieping:
De overloop biedt toegang tot een tweetal slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een kleine dakkapel en een luik naar de bergvliering. De slaapkamer aan de achterzijde heeft dubbele deuren met toegang tot een klein dakterras. Op het dakterras is een trap die naar nog een groter en hoger gelegen dakterras leidt. Hier kunt u heerlijk genieten van zon en uitzicht.

Bijzonderheden:
– Energielabel D;
– De huurperiode bedraagt 2 jaar;
– Huurprijs per maand €1.150,00, bij vooruitbetaling verschuldigd;
– Abonnementen op energie- en waterlevering, alsook kabel/internet/telefonie voor eigen rekening;
– Waarborgsom van minimaal 2 maanden huur;
– Huurovereenkomst naar model ROZ Huurovereenkomst Woonruimte 2017, met de daarbij behorende Algemene Bepalingen. Voor zover daarin niet in de huurovereenkomst van zal worden afgeweken of daarin zal zijn aangevuld zijn voorts van toepassing de ROZ Informatie en Richtlijnen voor de oplevering van Woningen en Kamers 1999 en het Besluit Kleine Herstellingen;
– Huisdieren zijn niet toegestaan.
– Roken in de woning is niet toegestaan.
– Het bovenstaande is niet limitatief, in de huurovereenkomst worden meer bepalingen opgenomen.

De buurt

Interesse in deze woning?

Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.