Inschrijven huurwoning

Wanneer je naar aanleiding van een bezichtiging interesse hebt in de bekeken huurwoning zullen wij je vragen om onderstaande formulier in te vullen zodat verhuurder een goede afweging kan maken welke kandidaat het meest geschikt bevonden wordt.
Bekijk in het formulier alvast goed welke gegevens van je zullen worden gevraagd.

LET OP:
Helaas blijkt in de praktijk dat veel kandidaten die op zoek zijn naar een huurwoning over onvoldoende inkomen of onvoldoende eigen vermogen beschikken om de huurlasten te kunnen dragen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je bij aanvang huur zowel de eerste maand huur als de waarborgsom ter grootte van 3 x de maandhuur zult moeten voldoen.
Mocht je niet over die middelen beschikken dan heeft het maken van een afspraak voor een bezichtiging voor jou dan ook geen zin.
Een inschrijfformulier is vereist om in aanmerking te komen voor een huurwoning. Deze kun je hieronder downloaden. Wanneer je na een bezichtiging in aanmerking wenst te komen voor de bekeken huurwoning dan verzoeken wij je om het onderstaande formulier te downloaden en volledig ingevuld met alle gevraagde bijlagen te retourneren. Hieraan kunnen nog geen rechten worden ontleend. Verhuurder heeft altijd het recht om het te huur aangebodene te gunnen aan een andere kandidaat.

 

Download Inschrijfformulier Huurwoning