Inschrijven huurwoning

Ben je enthousiast geworden over de huurwoning die je hebt bezichtigd? En zou je deze graag willen huren? Vul dan onderstaand formulier volledig in. Op basis van dit formulier kan de verhuurder een goede afweging maken welke kandidaat het meest geschikt bevonden wordt. Alleen naar aanleiding van een bezichtiging kun je middels het inschrijfformulier je interesse tonen voor de huurwoning.

Zorg dat je het formulier volledig invult en voorziet van de juiste bijlagen. Is het formulier niet juist ingevuld? Of ontbreken er belangrijke documenten? Dan heeft de verhuurder altijd het recht om het te huur aangebodene te gunnen aan een andere kandidaat. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend. Heb je eventueel vragen over het formulier? Neem dan contact op via de e-mail of telefoon.

Let op: voldoe je aan alle eisen?

Helaas blijkt in de praktijk dat veel kandidaten die op zoek zijn naar een huurwoning niet aan de juiste eisen voldoen. Soms beschikken kandidaten over onvoldoende inkomen of onvoldoende eigen vermogen om de huurlasten te kunnen dragen. Vergeet bijvoorbeeld niet dat je bij aanvang van de huur zowel de eerste maand huur als de waarborgsom ter grootte van 3 x de maandhuur zult moeten voldoen.

Waarom NVM huren?

Wij als NVM makelaar ondersteunen je bij alle fasen die bij het huren van een huis komen kijken. Bekijk op onze website het actuele huuraanbod of laat één van onze makelaars helpen met het zoeken naar een geschikte woning. Heb je een woning op het oog? Dan kan er een bezichtiging ingepland worden. Deze bezichtiging wordt begeleid door onze NVM makelaar en je krijgt informatie over onder andere de onderhoudsstatus en servicekosten. Ben je enthousiast geworden? Dan kan je de woning accepteren. Is de verhuurder ook akkoord? Dan vindt er een sleuteloverdracht plaatst.

 

Download Inschrijfformulier Huurwoning