Makelaar Hoorn

Je huis goed verkopen via de NVM makelaar van Hoorn en omstreken. Onze makelaars hebben alle kennis in huis over de actuele huizenmarkt in Hoorn en kennen de omgeving als geen ander. Onze doelstelling is om jouw huis of appartement op de beste manier te presenteren en voor de beste prijs te verkopen. Naast de verkoop en aankoop van woningen zijn wij ook gespecialiseerd in taxaties, verhuur, waardebepalingen en het begeleiden van bouwkundige keuringen en juridische zaken.

Je huis in Hoorn echt goed verkopen via NVM makelaar MooiHuys

Wij vinden het bij MooiHuys NVM Makelaar Hoorn belangrijk om een aantal traditionele waarden in ere te houden. Naast het bieden van deskundige begeleiding, is onze dienstverlening gericht op persoonlijke aandacht, zorgvuldigheid en betrokkenheid. Daarnaast ligt onze focus op het naleven van een aantal duidelijke doelen om zo een optimale dienstverlening te kunnen bieden:

  1. Je huis wordt aan een maximale hoeveelheid geïnteresseerde en gekwalificeerde kandidaat-kopers;
  2. Wij leggen de nadruk op alle unieke eigenschappen en voordelen die jouw woning aan de geïnteresseerde kandidaten te bieden heeft;
  3. Wij helpen je de maximale verkoopprijs voor je huis te realiseren;
  4. Wij nemen jouw zorgen uit handen door de verkoopvoorbereidingen en het verkoopproces voor jou zo gemakkelijk en probleemloos mogelijk te maken;
  5. Wij laten je alle voordelen zien van de meest effectieve manier van presenteren van je huis om een maximale indruk bij de kandidaat-kopers achter te laten.

Wil jij het ook allemaal Mooi! geregeld hebben? Je huis goed verkopen via MooiHuys, de NVM makelaar van Hoorn en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze makelaars in Hoorn voor een afspraak via onderstaande contactgegevens. Je bent altijd van harte welkom!

Bezoekadres
Grote Oost 41
1621 BR Hoorn
0229 – 29 99 35
info@mooihuys.nl

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
Zaterdag op afspraak van 10:00 tot 15:00 uur

 

Gratis waardebepaling?
Heb je plannen om je huis in Hoorn of omstreken te verkopen? Neem dan contact op met onze makelaars voor een gratis waardebepaling. Hierbij bespreken we o.a. de verwachte verkoopopbrengst en het vraagprijsadvies van je woning.

Wil je een uitgebreide taxatie? Dat is natuurlijk ook mogelijk. MooiHuys Makelaardij heeft jarenlange kennis en ervaring opgebouwd in Hoorn en omstreken. Een taxatierapport dat door MooiHuys is opgemaakt voldoet aan alle eisen die door de bank worden gesteld en is door het NWWI gevalideerd.

Huis verkopen in Hoorn en omstreken?
Om tot een succesvolle verkoop te komen is het belangrijk dat een makelaar over de juiste kennis en expertise beschikt. Onze verkoopmakelaars kennen de huizenmarkt in Hoorn en omgeving als geen ander. Daarnaast beschikken zij over de juiste marketingtechnieken om jouw huis er uit te laten springen tussen het grote huizenaanbod. Verder voelen onze makelaars zich sterk betrokken bij de verkoop van je huis en staat persoonlijke aandacht centraal. Even bellen, appen of mailen over de status van de verkoop van jouw huis is dan ook geen probleem voor de makelaars van MooiHuys.

Huis kopen in Hoorn of omgeving?
Ook voor de aankoop van een nieuwe woning in Hoorn en omstreken ben je bij MooiHuys aan het juiste adres. Onze aankoopmakelaars begrijpen als geen ander dat het vinden van jouw droomhuis soms erg lastig kan zijn. Maar met onze expertise en kennis helpen wij jou graag bij het vinden ervan.