Kenmerken

Status
Prijs € 125,- per vierkante meter p.j.

Object

Afmetingen

Oppervlakte:

283 m²

Perceeloppervlakte:

248 m²

Aantal verdiepingen:

4

Omgeving

Ligging:

Kantorenpark

Wijk:

Risdam-zuid

Gemeente:

Hoorn

Provincie:

Noord-Holland

Omschrijving

Op zeer goed bereikbare locatie dichtbij uitvalswegen richting A7 en openbaar vervoer (bushalte en openbaar vervoer) bevindt zich deze moderne kantoorvilla waarbinnen aantrekkelijke kantoorruimten met veel daglichttoetreding te huur beschikbaar zijn gekomen. De ruimten zijn als geheel beschikbaar maar ook afzonderlijk te huren. Het gaat hierbij om de volgende ruimten (geadresseerd Koopvaarder 2 en 2b):

https://my.matterport.com/show/?m=3JgHh8aTwbK Koopvaarder 2 begane grond

https://my.matterport.com/show/?m=CoFqjWWbCJd  Koopvaarder 2 tweede verdieping

https://my.matterport.com/show/?m=bc3mG7TybKz  Koopvaarder 2B tweede verdieping

 

Koopvaarder 2:
- 1e verdieping, ca. 50 m² BVO [VERHUURD].
- 2e verdieping, ca. vanaf 60 m² (á 600,-- per maand exclusief BTW en servicekosten) tot 120 m² BVO (á €1.200,-- per maand exclusief BTW en servicekosten), of 180 m² BVO (á €1.800,-- per maand exclusief BTW en servicekosten) [VRIJ].
Koopvaarder 2b:
- Begane grond: ca. 60 m² BVO (€650,-- per maand, exclusief servicekosten) [VERHUURD];
- 1e verdieping, ca. 60 m² BVO [VERHUURD].
- NIEUW: 2E VERDIEPING: CA. 60 M² BVO.
Huurders van Koopvaarder 2 hebben het gemeenschappelijke gebruik over de met natuurstenen vloer afgewerkte fraaie entree/hal met receptiefunctie en hoge vide. Tevens kunnen huurders vrijblijvend gebruik maken van de 2 spreekkamers op de begane grond en een ruime kelder (opslag) van c. 51 m² VVO. Voor huurders die behoefte hebben aan (extra of externe) opslag is er dichtbij een bedrijfshal bij te huren (totaal ca. 36 m²).
De ruimten zijn grotendeels voorzien van airconditioning, uitstekende data-infrastructuur en zijn vrijwel direct te betrekken.
Overige bijzonderheden:
- Het bouwjaar is 1992. Het geheel beschikt over betonnen vloeren. Verwarming geschiedt middels een gasgestookte CV met radiatoren.
- Huurtermijn(en) in overleg.
- Servicekosten €20,-- exclusief BTW per m² per jaar, omvattende tuinonderhoud, onderhoud parkeerterrein, glazenwasser, onderhoud CV-ketel, premie glasverzekering, onderhoud blusapparatuur, abonnement alarminstallatie en levering van gas-, water- en elektra. Verhoging van de servicekosten indien daar bewijsbaar aanleiding toe is (prijsverhogingen. meerverbruik etc.)
- Huurbetaling per maand vooruit.
- Bankgarantie ten bedrage van 3 maanden huur.
Bent u op zoek naar representatieve, goed bereikbare kantoorruimte voor uw bedrijf? Wij leiden u graag rond om ook u te overtuigen van de kwaliteiten van dit gebouw en de locatie ervan.

De buurt

Interesse in dit object?

Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.