Kenmerken

Status Verkocht
Prijs € 999.999,- k.k.

Object

Omgeving

Ligging:

Bedrijventerrein

Gemeente:

Hoorn

Provincie:

Noord-Holland

Omschrijving

EEN FILM VAN HET PLAATSEN VAN DE STAALCONSTRUCTIE: KLIK HIER VOOR HET AFSPELEN VAN DE OPNAME

Nieuwbouwproject De Spil is niet zomaar een naam voor dit fraaie project. De spil, de as waar iets omheen draait, iets dat een centrale plaats inneemt, zoals de huisvesting van uw bedrijf. Het project is gelegen op een zeer centrale en uitstekend bereikbare locatie.

De Spil betreft het laatste nieuwbouwproject op het moderne en volgroeide bedrijventerrein "Westfrisia" in Zwaag / Hoorn, met een ligging vrijwel direct aan de afrit naar de Rijksweg A7 en de nieuwe Westfrisaweg N 302. De nieuwbouwunits van De Spil zijn in de voorontwikkeling getoetst aan de behoefte die thans in de markt bestaat. Niet alleen voor nu, maar ook met een doordachte en duidelijke visie voor later. De bedrijfsruimtes zijn opgebouwd uit onderhoudsarme materialen.

De 12 bedrijfsruimtes zijn zeer functioneel ingedeeld met oppervlakten variërend van 80 tot 170 m² BVO, allen voorzien van royale overheaddeuren (3,5 m. x 4 m.) en zijn gesitueerd op royaal terrein met parkeerplaatsen en goede manoeuvreerruimte. Daarnaast kunt u kiezen uit een aantal aantrekkelijke opties, zoals een elektrisch bedienbare overheaddeur of een daklicht. Bij de kopunits heeft u een grote attentiewaarde waardoor u uw bedrijf een hoogwaardige uitstraling kunt geven.

Voor meer informatie en prijzen kunt u zich wenden tot:
Raveel Bedrijfsmakelaardij (Valentijn Stam RT, www.raveel.nl, 0229-278 010) en MooiHuys Makelaars Taxateurs (Mertijn Voortman RMT, www.mooihuys.nl, 0229-299935).

De buurt

Interesse in dit object?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als je dat wil voeren we onder het genot van een ferm bakkie koffie een goed gesprek over jouw potentiële droomhuis. Wil je liever een afspraak maken voor een bezichtiging? Geef dan hieronder je voorkeur voor een dag en tijd aan.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.