Kenmerken

Status Verkocht
Prijs € 1.850.000,- k.k.
Energielabel A

Object

Bouwjaar

2006

Omgeving

Ligging

BEDRIJVENTERREIN

Kenmerken

PERIFERE_DETAILHANDELSVESTIGING_GROOTTE_VAN_DE_PRODUCTEN_AUTO_BOTEN_CARAVANS_ETC

Provincie

Noord-Holland

Omschrijving

Vrijstaand bedrijfscomplex omvattende een tweelaagse showroom met hellingbaan, aangebouwde garage/werkplaats, overkapping en omringend buitenterrein.

Op prominente locatie langs de (N302) Westfrisiaweg en op het westelijk deel van het goed geoutilleerde bedrijventerrein “Westfrisia” staat dit in 2006 gerealiseerde vrijstaande bedrijfscomplex bestaande uit een tweelaagse showroom met hellingbaan, aangebouwde garage/werkplaats, overkapping en omringend buitenterrein op 3.357 m² eigen grond. Het geheel is in goede, representatieve staat. Het bedrijventerrein ligt dichtbij de rijksweg A7.

Het object is in gebruik geweest bij een Peugeot-dealer. Het object is ook uitstekend geschikt voor andere doeleinden dan een autobedrijf. Zie hiervoor het bestemmingsplan.

Indeling en omvang
Begane grond:
Showroom, opleverruimte, trappenhuis, receptie, kantoor, coffee-corner, toiletgroepen, magazijn en werkplaats. Oppervlakte ca. 1.150 m² BVO.

Eerste verdieping:
Showroom met riante vide, directiekantoor, spreekkamer, archiefruimte, technische ruimte, bandenopslag. Oppervlakte ca. 605 m² BVO.

Buitenterrein:
Verhard terrein met ca. 60 parkeerplaatsen, overkapping (ca. 350 m²), en een hellingbaan naar de verdieping.

Vloerbelasting (volgens eigenaar/opdrachtgever)
Gedeelte garage en magazijn: 1.000 kg/m².
Overige vloeren (parterre, showroom, verdiepingsvloer): 400 kg/m².

Bereikbaarheid
Het object is via de N302 (Westfrisiaweg) bereikbaar), welke ontsluit op de rijksweg A7.

Opleveringsniveau
“As is”, exclusief de voor rekening en uit hoofde van huurder aangebrachte zaken, doch in ieder geval omvattende: Nutsvoorzieningen, direct gestookte gasheater (bedrijfshal), op-/inbouw verlichtings-armaturen, 3 overheaddeuren, systeemplafonds, pantry/keuken, kabelgoten, alarminstallatie, vloeistofkerende vloer in werkplaats, showroompui voorzien van gelaagd glas en schuifpuien, mechanische ventilatie en CV-installatie met vloerverwarming in de showroom.

Bestemming:
Van toepassing is het bestemmingsplan “Westfrisia”. De vigerende (enkel-)bestemming is “Bedrijf”. Voor actuele en meer gedetailleerde informatie verwijzen wij naar ruimtelijkeplannen.nl.

Koopsom:
€ 1.850.000,- k.k.

Huur is bespreekbaar.

Aanvaarding:
In overleg met opdrachtgever.

Interesse in dit object?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als je dat wil voeren we onder het genot van een ferm bakkie koffie een goed gesprek over jouw potentiële droomhuis. Wil je liever een afspraak maken voor een bezichtiging? Geef dan hieronder je voorkeur voor een dag en tijd aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.