Kenmerken

Status Verhuurd
Prijs € 750,- p/m

Object

Bouwjaar

2007

Omgeving

Ligging

BEDRIJVENTERREIN

Provincie

Noord-Holland

Omschrijving

Representatieve en moderne bedrijfsunit onderdeel uitmakend van een modern bedrijfsverzamelgebouw. De bedrijfsunit heeft een oppervlakte van ca. 57 m² op de begane grond en ca. 57 m² op de verdieping, op welke verdieping kantoorruimte mogelijk is door de aanwezige raampartij. Het bedrijfsverzamelgebouw is opgebouwd uit onderhoudsarme materialen en uitgerust met een straatgericht opgesteld gevelframe voor reclame. De unit is gelegen op en dichtbij de hoofdweg van bedrijventerrein Westfrisia (nabij de Rijksweg A7) richting Purmerend, Amsterdam en Leeuwarden. Het bedrijventerrein kent in de directe omgeving een grote vertegenwoordiging en diversiteit van bedrijven, waaronder autodealers, groothandelsactiviteiten, productie, transport en dienstverleners.

De toegang tot de unit wordt verschaft middels een overheaddeur (2.50 x 3.00 m.) en een separate loopdeur. De begane grond meet aldus ca. 57 m² BVO (onderheide betonvloer, maximale belasting 750 kg/m²) en beschikt over een vaste trap naar de 1e verdieping, brandblusser, TL-armaturen en contactdozen van 220V en 380V. Er bevindt zich een keurige toiletruimte achterin de bedrijfsruimte.

De verdieping meet aldus ca. 57 m² BVO en is ter plaatse van de uitsparing van de trap voorzien van een balustrade. De verdieping bestaat voor 28 m² uit een betonnen vloer, de rest is verlengd door middel van een goede houten constructievloer (door aannemer aangebracht). Deze ruimte is zeer geschikt voor gebruik als kantoor (o.m. door de raampartij) doch leent zich uiteraard ook uitstekend voor extra opslag.

Nadere bijzonderheden:
Verwarming: Er is geen verwarming, de meterkast is wel voorbereid met gasaansluiting.
Krachtstroom: 380V contactdoos aanwezig.
Isolatie: Volledig geïsoleerd.
Bestemming: Handel en nijverheid.
Bouwaard: Gevels opgetrokken uit onderhoudsarme sandwich panelen. Betonnen begane grond- en verdiepingsvloer, deels boven uitgebreid met een houten constructievloer. Geïsoleerd betonnen dak.
Vrije hoogten: thans 3.10 en 2.60 meter (bij verwijdering van de houten vloer van de verdieping komt 5.60 m. plaatselijk beschikbaar.
Aanvaarding : in overleg.

Interesse in dit object?

Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.