Kenmerken

Status Verhuurd
Prijs € 1.450,- p/m

Omgeving

Ligging

WINKELGEBIED_STADSCENTRUM

Provincie

Noord-Holland

Omschrijving

Op een toplocatie in de Hoornse binnenstad, in sfeervol winkelgebied “De Hoornse Straatjes” dichtbij stadsplein de Roode Steen en het Havenkwartier, met diverse speciaalzaken, het recentelijk fraai gerestaureerde Kerkplein en vele restaurants/cafés/winkels en terrassen, staat dit karakteristieke winkel- (of kantoor-)pand bestaande uit een winkel-/verkoopruimte op de begane grond met pantry en toiletruimte en duurzame airco-installatie.

Het winkelfront van 6 meter is voorzien van grote raampartijen en twee toegangsdeuren. De ruimte is bijna 12 meter diep.

Het pand ligt op de kruising van twee winkelstraten.

Na de entree volgt een winkelruimte van ca. 70 m² VVO (inclusief pantry en toilet), met aan de achterzijde een afgeschermde pantry (met warmwaterboiler) en moderne toiletruimte. Een speels detail is de brede trap (met slechts twee optreden) ongeveer halverwege de ruimte waardoor de ruimte een niet alledaags split-level karakter krijgt. De ruimte is prettig hoog en voorzien van systeemplafond (diverse contactpunten om led-armaturen te koppelen). De ruimte wordt verwarmd en gekoeld middels een nieuwe airconditioning (de ruimte is gasloos).

Een heel bijzonder winkel-/kantoorpand met een mooie, authentieke en brede gevelpartij.

Bijzonderheden:
– Huurovereenkomst winkelruimte: op basis van het laatste ROZ-model;
– Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens, zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek;
– Huurbetaling: per maand vooruit;
– Bankgarantie: ter grootte van twee maanden huur, vermeerderd met de daarover te berekenen omzetbelasting;
– Reclame: voor het aanbrengen van reclame op de pui van het gehuurde zal vooraf goedkeuring van verhuurder en de gemeente dienen te worden gevraagd, waarbij verhuurder en/of de gemeente voorwaarden kan/kunnen stellen aan de afmetingen en de wijze van montage.

De buurt

Interesse in dit object?

Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.