Kenmerken

Status Verhuurd
Prijs € 1.250,- p/m

Object

Bouwjaar

1700

Omgeving

Ligging

WINKELGEBIED_STADSCENTRUM

Provincie

Noord-Holland

Omschrijving

Getoonde foto’s: situatie bij oplevering.

Op een toplocatie in de Hoornse binnenstad, in winkelgebied ” De Hoornse Straatjes”, het recentelijk fraai gerestaureerde Kerkplein, vele terrassen en een 5-sterren hotel in aanbouw, staat dit rijksmonumentale winkel- (of kantoor-)pand bestaande uit een winkel-/verkoopruimte op de begane grond en opslagfaciliteiten op de verdieping. Een in 2005 compleet gerenoveerd object maar zijn oorsprong kent in 1700. Het winkelfront en de zijgevel zijn voorzien van mooie raampartijen.

Na de entree volgt een winkelruimte van ca. 66 m² BVO met aan de achterzijde een afgeschermde pantry met lichtkoepel en een trap naar de verdieping. Een speels detail is de opening in de verdiepingsvloer waardoor er goede daglichttoetreding is ontstaan. De verdiepingshoogte is de eerste ruim 8 meter ca. 2.80 meter, de overige 7 meter is de hoogte ca. 2.10 meter.

Op de verdieping (66 m² BVO) bevindt zich de entresol, uitstekend geschikt als dagverblijf, en een keurige toiletruimte. Daarachter bevindt zich de ruime opslagruimte van ca. 30 m².

Een heel bijzonder winkel-/kantoorpand!

Bijzonderheden:
– Huurovereenkomst: op basis van het laatste ROZ-model;
– Huuraanpassing: jaarlijks op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens, zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek;
– Huurbetaling: per maand vooruit;
– Bankgarantie: ter grootte van twee maanden huur, vermeerderd met de daarover te berekenen omzetbelasting;
– Reclame: voor het aanbrengen van reclame op de pui van het gehuurde zal vooraf goedkeuring van verhuurder en de gemeente dienen te worden gevraagd, waarbij verhuurder en/of de gemeente voorwaarden kan/kunnen stellen aan de afmetingen en de wijze van montage.

Interesse in dit object?

Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.